ΕΠΑΔ

Τρίτη, 17 Δεκεμβρίου 2013

ΤΑ ΝΕΑ ΗΘΗ ΤΗΣ ΕΤΕ/ΔΕΗ

Ε.Π.Α.Δ - ETE/ΔΕΗ
Αθήνα 17/12/2013

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΗΘΗ ΤΗΣ ΕΤΕ/ΔΕΗ

·        Συναλλαγή ;
·        Συνδικαλιστικός ξεπεσμός ;
·        Δήλωση μετανοίας και υποταγής ;
·        Κομματική και συνδικαλιστική καμαρίλα ;
·        και στο βάθος …  ξεπούλημα του ΑΔΜΗΕ.

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ .. (!)

Την ώρα που με τις ευλογιές της Τρόικας και των συμφερόντων ξεπουλιέται ο ΑΔΜΗΕ, κάποιοι που αυτόπροσδιορίζονται συνδικαλιστές,  στο όνομα της εργασιακής εύνοιας και της συναλλαγής, δεν διστάζουν να υπογράψουν δηλώσεις μετάνοιας και υποταγής, στην εντεταλμένη από την συγκυβέρνηση διοίκηση του ΑΔΜΗΕ.

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ .. (!)

Την ώρα που το συνδικαλιστικό κίνημα έπρεπε να δίνει το στίγμα των προθέσεων και να ανασυντάσσει τις δυνάμεις της εργασίας για την μητέρα των μαχών, κάποιοι που αυτοαποκαλούνται εκπρόσωποι των εργαζομένων, εξουσιοδότησαν εν λευκό τον Δ/ντα Σύμβουλο του ΑΔΜΗΕ να ομιλεί ως εκπρόσωπος της ιστορικής ΕΤΕ/ΔΕΗ και χρησιμοποιώντας της υπογραφή τους να απειλεί συνάδελφους με δικάστηκες διώξεις ..  επειδή έπραξαν τα αυτονόητα.

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ..

Είμαστε μπαρουτοκαπνισμένοι και συνηθισμένοι, σε πολιτικού τύπου διώξεις, που αποσκοπούν στην ποινικοποίηση της συνδικαλιστικής δράσης .. Σηκώνουμε το γάντι και προκαλούμε τον Δ/ντα Σύμβουλο του ΑΔΜΗΕ,  να κάνει πράξη την απειλή του ..

Θα του θυμίσουμε μόνο ότι η κλεψύδρα του πολιτικού κατεστημένου που κατέστρεψε τη χώρα και θυσίασε το λαό της, φτάνει στο τέρμα της  και σύντομα όσοι συνέβαλαν στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, θα κληθούν να λογοδοτήσουν στον ελληνικό λαό.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΠΟΥ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ ΤΟ ΟΡΓΙΟ ΤΗΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ.

ΧΑΜΟΣ ΣΤΗ ΔΕΗ..! ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΤΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΔΜΗΕ ΟΤΙ ΒΟΛΕΥΕΙ ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ ΜΕ ΠΑΧΥΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ!

Στην παραπάνω συνδικαλιστική ιστοσελίδα εργαζομένων της ΔΕΗ,  αναρτήθηκε επισήμως η καταγγελία-ανακοίνωση των Τεχνικών Υπαλλήλων του ΑΔΜΗΕ σε βάρος του κ. Γιαρέντη, διευθύνοντος συμβούλου της εταιρείας.

Ακόμη και σήμερα η συγκεκριμένη ανακοίνωση είναι αναρτημένη.  Ο κ. Γιαρέντης όμως επιμένει ότι είναι «μαϊμού» και ότι έχει στα χέρια του διάψευσή της από το ΔΣ τ ων εργαζόμενων τεχνικών του ΑΔΜΗΕ.

Μας είπε μάλιστα «αναζητήστε τη, δεν ξέρω πού έχει δημοσιευτεί»!!! Είναι αξιοπερίεργο πώς η ανακοίνωση που ο κ. Γιαρέντης θεωρεί επίσημη, δεν έχει δημοσιευτεί επίσημα σε site αλλά την έχει μόνον ο ίδιος στα χέρια του!!!

Μέσα στον καταιγισμό των μνημονιακών πολιτικών της εξαθλίωσης του λαού, η κυβέρνηση Σαμαρά έχει δρομολογήσει τις διαδικασίες ξεπουλήματος της ΔΕΗ στους τοκογλύφους-δανειστές.

Οι τεχνικού υπάλληλοι στον ΑΔΜΗΕ πριν από μερικές ημέρες εξέδωσαν ανακοίνωση η οποία αναρτήθηκε και σε συνδικαλιστικό site εργαζομένων στη ΔΕΗ, με την οποία καταγγέλλουν την μεθόδευση ξεπουλήματος του ΑΔΜΗΕ αλλά και τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας κ. Γιαρέντη!

Λένε ότι έχει αναλάβει συγκεκριμένο κυβερνητικό ρόλο για το ξεπούλημα της εταιρείας, ενώ τον κατηγορούν ότι προχωρά στον διορισμό πέντε συμβούλων με μισθούς golden boys, σε καιρό διαλυμένης οικονομίας.

Από την πλευρά του ο κ. Γιαρέντης ανταπαντά ότι η ανακοίνωση των εργαζομένων είναι «μαϊμού», ότι ο ίδιος έχει στα χέρια του ανακοίνωση του ΔΣ των εργαζομένων του ΑΔΜΗΕ με την οποία διαψεύδουν την πρώτη και απειλεί με μηνύσεις (τους εργαζόμενους;) για την συκοφαντία που δέχτηκε.

Επίσης, διευκρινίζει ότι αν και έχει το δικαίωμα δεν προσέλαβε πέντε αλλά έναν εξωτερικό συνεργάτη ενώ αποστολή του δεν είναι το ξεπούλημα της εταιρείας.

Κύριε Γιαρέντη, έχει προκύψει ένα θέμα, το οποίο προέβαλε και κυριακάτικη εφημερίδα αναφορικά με 5 συμβούλους που φέρεται να έχετε διορίσει με μισθούς golden boys.Ισχύει ή όχι;
Πρόεδρος ΑΔΜΗΕ: Για το αν ισχύει ή όχι θα πρέπει να απευθυνθείτε στην Ε.ΤΕ (Ένωση Τεχνικών) ΑΔΜΗΕ. Απ’ ότι πάντως φαίνεται η Ε.ΤΕ δεν έχει εκδώσει ανακοίνωση και μάλλον το έχει κάνει κάποιος αποκλειστικά μόνος του, χωρίς απόφαση των οργάνων του.

Μα τι μου λέτε τώρα; Η ανακοίνωση της Ε.ΤΕ ΑΔΜΗΕ έχει αναρτηθεί και σε ένα συνδικαλιστικό site των υπαλλήλων της ΔΕΗ. Πώς είναι δυνατόν να μην ισχύει;
Πρόεδρος ΑΔΜΗΕ: Αυτό το site δεν εκφράζει τις απόψεις της Ε.ΤΕ. και μπορεί να γράφει ό,τι θέλει. Αυτό όμως δεν είμαι αρμόδιος να το κρίνω εγώ αλλά τα δικαστήρια στα οποία θ’ απευθυνθώ.

Εννοείτε δηλαδή ότι θα στραφείτε εναντίον των εργαζομένων;
Πρόεδρος ΑΔΜΗΕ: Θα στραφώ εναντίον αυτού που θίγει την τιμή και υπόληψή μου.

Οι εργαζόμενοι της Ε.ΤΕ. ΑΔΜΗΕ και ο συνδικαλιστικός τους φορέας έβγαλε μια ανακοίνωση. Εσείς  θεωρείτε ότι θίγει την τιμή και υπόληψή σας και λέτε ότι θα στραφείτε εναντίον όλων των εργαζομένων. Αυτό μου λέτε τώρα…
Πρόεδρος ΑΔΜΗΕ: Μην βάζετε λόγια στο στόμα μου. Είπα ότι για το αν ισχύει ή όχι η ανακοίνωση θα κληθεί να αποφασίσει το δικαστήριο. Εγώ έλαβα στα χέρια μου μια ανακοίνωση η οποία θα αποδειχθεί ότι δεν είναι της Ε.ΤΕ κι ένα κείμενο που συνοδεύει αυτή την ανακοίνωση. Ο Πρόεδρος της Ε.ΤΕ μου είπε ότι δεν έχει καμία σχέση με την ανακοίνωση. Και ότι δεν έχουν συνεδριάσει ποτέ κι έχει βγάλει και ανακοίνωση η Ε.ΤΕ. Δεν την ξέρετε αυτή την ανακοίνωση;

Όχι, δεν την γνωρίζω. Έχει δημοσιευτεί πουθενά;
Πρόεδρος ΑΔΜΗΕ: Δεν ξέρω πού έχει δημοσιευτεί.

Και τότε γιατί μου λέτε ότι έχει βγει ανακοίνωση;
Πρόεδρος ΑΔΜΗΕ: Εμένα μου εστάλη αυτή η ανακοίνωση που διαψεύδει την πρώτη (!). Και λέει συγκεκριμένα ότι «εμείς δεν βγάλαμε αυτή την κατάπτυστη ανακοίνωση». Κι έχει υπογραφές. Αν δεν την έχετε, αναζητήστε την. Η κατάπτυστη λοιπόν ανακοίνωση λέει ότι εγώ και οι φίλοι μου «θα φάμε»! Επειδή αυτό θίγει την τιμή και υπόληψή μου κι επειδή έχω παιδιά που διαβάζουν και δεν θέλω να μου πουν «μπαμπά τι γράφουν αυτοί για σένα;», θα απευθυνθώ στο δικαστήριο κατά παντός υπευθύνου. Είτε αυτό είναι συνδικαλιστικό site είτε εφημερίδα.

Επί της ουσίας μπορούμε να μιλήσουμε κύριε Γιαρέντη;
Πρόεδρος ΑΔΜΗΕ: Βεβαίως.

‘Έχετε διορίσει δικούς σας συμβούλους στον ΑΔΜΗΕ ναι ή όχι;
Πρόεδρος ΑΔΜΗΕ: Σας απαντώ ευθέως γιατί πιστεύω στο λειτούργημα του δημοσιογράφου. Σύμφωνα με το καταστατικό της εταιρείας έχει δικαίωμα να πάρει 5 εξωτερικούς συνεργάτες σαν ειδικούς συμβούλους για την υποβοήθηση του έργου του. Εγώ, προσέλαβα έναν συνεργάτη με εμπειρία στα τραπεζικά ζητήματα, διότι έχουμε καθημερινά θέματα με τους δανεισμούς και ο μισθός του είναι 2.000 ευρώ.

Για τους υπόλοιπους τέσσερις δεν ισχύει καμία πρόσληψη από μέρους σας;
Πρόεδρος ΑΔΜΗΕ: Όχι βέβαια. Απλά υπάρχει απόφαση του Δ.Σ. η οποία είναι σε συνέχεια του εσωτερικού κανονισμού που λέει ότι ο διευθύνων σύμβουλος έχει το δικαίωμα να πάρει εξωτερικούς συνεργάτες, όπως άλλωστε έχουν όλοι.

Υπάρχει απόφαση του ΔΣ σας που να λέει ότι «διορίζουμε έναν σύμβουλο και όχι πέντε»;
Πρόεδρος ΑΔΜΗΕ: Δεν μπορώ να σας πω τις αποφάσεις του ΔΣ. Σας λέω όμως ότι ενεργώ σύμφωνα με τη νομιμότητα που μου προσδιορίζει ότι μπορώ να πάρω πέντε συμβούλους.

Το ότι διορίσατε έναν σύμβουλο με 2.000 ευρώ δεν θεωρείτε ότι είναι υψηλός ο μισθός του;
Πρόεδρος ΑΔΜΗΕ: Δεν θεωρώ ότι είναι υψηλός μισθός. Εσείς θεωρείτε ότι είναι υψηλός;

Νομίζω ότι είναι αρκετά υψηλός με βάση μάλιστα την κρίση που περνά όλος ο λαός και ο βασικός μισθός βρίσκεται στα 500 ευρώ.
Πρόεδρος ΑΔΜΗΕ: Έχετε υπόψη σας οι εξωτερικοί συνεργάτες με εξειδικευμένη εμπειρία τι μισθούς παίρνουν;

Κύριε Γιαρέντη, εδώ κατηγορούν κι εσάς ότι δηλαδή ούτε εσείς έχετε συγκεκριμένη εμπειρία και όμως εισπράττετε παχυλό μισθό. Είσθε απόφοιτος των ΤΕΙ και όχι Πανεπιστημίου.
Πρόεδρος ΑΔΜΗΕ: Είμαι απόφοιτος της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Υπάρχει ενιαία Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και όχι Ανώτερη ή Ανώτατη. Ας τ’ αφήσουν λοιπόν τα χτυπήματα κάτω από τη μέση. Δεν έχω κρύψει τα προσόντα μου. Έχω καλύψει μεγάλες διευθυντικές θέσεις και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό σε μεγάλες εταιρείες, έχω 30 χρόνια προϋπηρεσία και ένσημα στον ιδιωτικό τομέα, έχω 19 χρόνια βαρέα και ανθυγιεινά ένσημα. Αυτά όλα τα επιστρέφω σε αυτούς που δημιουργούν λάσπη εναντίον μου.

Λένε ότι παρακάμφθηκε η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ) και σας διόρισαν χάρη σε αυτή την διαδικασία.
Πρόεδρος ΑΔΜΗΕ: Τι λένε τώρα; Η ΡΑΕ ενέκρινε την πρόσληψή μου.

Αυξήσατε τις αποζημιώσεις των μελών του ΔΣ ανά συνεδρίαση από 200 ευρώ σε 400 ευρώ ανά σύμβουλο;
Πρόεδρος ΑΔΜΗΕ: Οι αποζημιώσεις είναι ευθυγραμμισμένες με τις αποζημιώσεις όλου του ομίλου της ΔΕΗ.

Δεν μου απαντήσατε σε αυτό που σας ρώτησα.
Πρόεδρος ΑΔΜΗΕ: Σας απάντησα. Ήρθα στην εταιρεία σε μια πολύ δύσκολη περίοδο. Προσπαθώ να κάνω καλά τη δουλειά μου χωρίς καμία παρέκκλιση από αυτά που προβλέπουν οι νόμοι. Εξάλλου θα πρέπει να γνωρίζετε ότι όλοι οι διευθύνοντες σύμβουλοι στις διάφορες εταιρείες είναι στο στόχαστρο του εισαγγελέα. Ο Πρόεδρος της ΔΕΗ κ. Ζερβός έχει δεχτεί αρκετές κλήσεις από τους εισαγγελείς. Επαναλαμβάνω, προσπαθώ να κάνω καλά τη δουλειά μου.

Η δουλειά σας είναι να πουληθεί η εταιρεία;
Πρόεδρος ΑΔΜΗΕ: Όχι κύριε. Το αν είναι να πουληθεί ο ΑΔΜΗΕ ή όχι δεν το αποφασίζω εγώ. Εγώ θα αποφασίσω αν θα πουληθεί η εταιρεία;

Από εργαζόμενους στον ΑΔΜΗΕ έχει ειπωθεί ότι σε συναντήσεις που είχατε μαζί τους τούς είπατε «εγώ βρίσκομαι εδώ για ένα συγκεκριμένο σκοπό: να πουληθεί ο ΑΔΜΗΕ».
Πρόεδρος ΑΔΜΗΕ: Όχι, όχι, πρόκειται για ασύστολα ψεύδη. Η δουλειά μου είναι να διοικήσω την εταιρεία. Η απόφαση για το αν πουληθεί ή όχι η εταιρεία, δεν είναι δικιά μου ούτε της εταιρείας (!). Ιδιοκτήτης της εταιρείας κατά 100% είναι η ΔΕΗ. Ούτε καν το κράτος. Η ΔΕΗ αποφασίζει με τα όργανά της, την γενική συνέλευση των μετόχων της, έχει το ΔΣ και αυτοί παίρνουν τις αποφάσεις για την αγορά ή την πώληση των περιουσιακών στοιχείων της εταιρείας.

Όταν σας φώναξε ο κ. Σαμαράς για να σας τοποθετήσει στον ΑΔΜΗΕ δεν σας κάλεσε για να πουλήσετε την εταιρεία;
Πρόεδρος ΑΔΜΗΕ: Και βέβαια όχι. Κάποια συγκεκριμένη μερίδα προσπαθεί να δημιουργήσει κλίμα σε βάρος μου. Οι προθέσεις μου είναι εμφανείς από την πρώτη στιγμή. Είπα στους συνεργάτες μου ότι η πόρτα μου είναι πάντα ανοιχτή. Στόχος μου είναι η διασφάλιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων.

Τα υπόλοιπα τέσσερα άτομα που έχετε δικαίωμα να τα διορίσετε ως συμβούλους σας, θα τα διορίσετε;
Πρόεδρος ΑΔΜΗΕ: Αυτό είναι θέμα εσωτερικό…

Δεν θεωρείτε ότι είναι πρόκληση;
Πρόεδρος ΑΔΜΗΕ: Αν θεωρείται πρόκληση να εφαρμόσω το κανονισμό λειτουργίας, ε, τότε τι να πω; Ούτε τον ψήφισα ούτε τον άλλαξα τον κανονισμό, τον βρήκα από την προηγούμενη διοίκηση. 
 
ΤΑ ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ ΑΔΜΗΕ

Δημοσιεύουμε τα κυριότερα αποσπάσματα της ανακοίνωσης των τεχνικών της ΔΕΗ-ΑΔΜΗΕ.

ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΔΕΗ
(Ε.ΤΕ-ΔΕΗ)
Τ Δ Ε  ΡΟΥΦ

Αρ. Πρωτ.:                                                                                  ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 25/11/2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 10

ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΣΤΟΝ ΑΔΜΗΕ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ

Την ώρα και την στιγμή που η κυβέρνηση περηφανεύεται ότι μέσα από τα μνημονικά βάναυσα μέτρα κατόρθωσε και εξόντωσε τις απίστευτες σπατάλες, τις παράνομες προμήθειες και τις ρεμούλες του Δημοσίου, το πάρτι στον ΑΔΜΗΕ συνεχίζεται.

Την ώρα και την στιγμή που η κοινωνία στενάζει κάτω από την μπότα των κατακτητών, ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος στον ΑΔΜΗΕ σιωπηλά και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και λόγους, προσλαμβάνει ημέτερους με τα χρήματα των δοκιμαζόμενων καταναλωτών και φορολογούμενων της χώρας μας.

Εμείς απλά του  θέτουμε τα ερωτήματα
Κύριε Διευθύνοντα.

·         Ποιος ο λόγος να προσλάβετε πέντε (5) ειδικούς εξωτερικούς  συμβούλους  αδρά αμειβόμενους, με έγκριση της πλειοψηφίας του Δ,Σ με την αμέριστη στήριξη, για άλλη μια φορά, της ψήφου του εκπρόσωπου των εργαζόμενων;

       ·       Δεν έχει ο ΑΔΜΗΕ στελέχη ικανά και άξια σε επίπεδο πανεπιστημιακής γνώσης να σας βοηθήσουν στο …δύσκολο έργο του ξεπουλήματος μιας και η δικές σας γνώσεις είναι χαμηλότερης στάθμης; Να σας θυμίσουμε ότι αυτά τα  στελέχη πριν λίγο καιρό δημιούργησαν την εταιρεία, σε συμμόρφωση της Ευρωπαϊκής οδηγίας 2009/72 χωρίς να χρειαστεί την βοήθεια εξωτερικών παραγόντων.

·         Δεν τους προτιμάτε γιατί δεν τους έχετε εμπιστοσύνη;
·         Δεν τους προτιμάτε γιατί δεν τους ελέγχετε;
·         Ποιος θα επωμιστεί το οικονομικό  κόστος αυτής της επιλογή σας;
·         Μήπως θα τα βάλετε εσείς από την τσέπη σας;
·         Οι προσλήψεις γίνονται με την ανοχή των πολιτικών σας προϊσταμένων;

Το πάρτι της σπατάλης όμως συνεχίζετε και τελειωμό δεν έχει
Δημιουργείται νέο κλάδο στη ΔΣΣΜ για να εξυπηρετήσετε προσωπικούς σας φίλους με στενά κομματικά κριτήρια που εξυπηρετούν με την σειρά τους  τα συμφέροντα της Νέας Δημοκρατίας, δημιουργώντας  ένα ακόμα δυσβάστακτο οικονομικό βάρος για τον ΑΔΜΗΕ.

Δημιουργείτε έναν ακόμα κλάδο που τον προτείνει και τον στηρίζει ψυχή και σώματι ο αντιπρόσωπος των εργαζόμενων και εκπρόσωπος του εαυτού του, στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, που τυχαίνει με την δική σας κάλυψη, να ασκεί ακόμη τα υπαλληλικά του καθήκοντα και να αμείβεται και ως διευθυντής .

Την στιγμή που στο συρτάρι σας έχετε γνωματεύσεις και εκθέσεις νομικών προσώπων που δηλώνουν το παράνομο της διαδικασίας, για την διπλή θέση εργασίας που κατέχει, τους διπλούς μισθούς που παίρνει, ειδικά σε περίοδο κρίσης ( να θυμίσουμε ότι και ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ ήταν μέλος και του Δ.Σ της ΔΕΗ και μετά από καταγγελίες παραιτήθηκε).

Καλύπτοντας και συνηγορώντας για το ασυμβίβαστο και τα αντικρουόμενα συμφέροντα που απορρέουν από την θέση του διευθυντή.

Τελικά, ποιος  πουλάει  εκδούλευση σε ποιον ανάμεσά σας;
Τελικά, η συνδιαλλαγή και ποια συμφέροντα σας συνδέουν ;

Την ώρα  και την στιγμή που η χώρα μας βιώνει την κρίση με τις περικοπές των μισθών και τους ανέργους να κάνουν ουρά για ένα επίδομα φτώχειας εσείς κε Διευθύνοντα με συμπεριφορά κρατικού μανδαρίνου συνεχίζετε τον χορό  της σπατάλης.

Ο ΑΔΜΗΕ ΣΤΟΝ ΓΥΨΟ

Αυτό που μας κάνει εντύπωση αλλά δικαιολογείται απόλυτα με την πιο πάνω συμπεριφορά σας,  είναι η σοβαρή προσπάθεια που κάνετε για να δημιουργήσετε έναν ΑΔΜΗΕ κατ΄ εικόνα και ομοίωση σε οργάνωση και σχεδιασμό με τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στη Συγγρού, για το πιο εύκολο και γρήγορο ξεπούλημα.

Έναν ΑΔΜΗΕ προτεκτοράτο της Ν.Δ και υποδουλωμένο στα κομματικά συμφέροντα των στελεχών που έχετε δίπλα σας αλλά και του αντιπροσώπου των εργαζόμενων που ανήκει στην παράταξη της ΔΑΚΕ».

ΈΝΑΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ  Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΘΙΣΤΑ  ΤΟΝ ΑΔΜΗΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΑΔΥΝΑΤΗ

Γνωρίζουμε πολύ καλά κε Δ/νοντα Σύμβουλε πως είστε διορισμένος από την υποτελή και υπόδουλη κυβέρνηση της Ν.Δ και του ΠΑΣΟΚ.

Γνωρίζουμε επίσης ότι σκοπός της επισκέψεως σας στη εταιρεία δεν είναι άλλος από την εργολαβία που σας έχουν αναθέσει τα αφεντικά σας να ξεπουλήσετε με οποιονδήποτε τρόπο και έναντι  πινακίου φακής τον ΑΔΜΗΕ.

Να  γνωρίζετε όμως και εσείς .Ότι για τους σωτήρες των διεθνών τοκογλύφων ( Ν.Δ-ΠΑΣΟΚ) μαζί με τους συμμετέχοντες αυλοκόλακες τους που εκτελούν μνημονικές αποφάσεις  σ΄ αυτά τα παιχνίδια σύντομα θα λογοδοτήσετε.

ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΕΤΕ/ΤΔΕ/ ΑΔΜΗΕ

Αναδημοσίευση από :
 "Ελεύθρη Ώρα"
http://indobserver.blogspot.gr/
Ανάρτηση…  
Από τον/την Blogger στο ΔΕΗΤΖΗΣ ΔΕΗ τη 12/17/2013 12:04:00 π.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου